Tietojen säilytysaikojen asettaminen

Muokattu Pe, 9 Loka klo 12:41 PM

Säilytyssäännön avulla henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen. Kun henkilön viimeisimmästä suorituksesta on kulunut asetettu määrä päiviä, Systam Pass poistaa henkilön ja kaikki hänen tietonsa automaattisesti.

  1. Avaa vasemmasta sivupalkista Palvelun asetukset.
  2. Anna Lisää-kohdassa säännölle Toiminnon kuvaus, esimerkiksi "Käyttäjätietojen automaattinen poisto".
  3. Määritä Tietojen säilytysaika päivinä.
  4. Valitse Toimenpide säilytysajan umpeuduttua -kohdasta Poista suorittaja ja kaikki häneen liittyvä data.
  5. Klikkaa Tallenna.

Sääntö näkyy Aktiiviset toiminnot -listassa ja on heti voimassa. Voit poistaa sen rivin Poista-painikkeella.

Hyvä tietää

  • Poisto on pysyvä. Poistettuja henkilöitä ja suorituksia ei voi palauttaa.
  • Sääntö ei koske hallintakäyttäjiä.

Säilytyssääntö on nyt voimassa.

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin