Systam Rooms sovelluksen käyttöönotto näytöllä

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Pe, 19 Huhti klo 12:04 PM tekijä Eero Minkkinen

Mikäli tilaat ovenpielinäytön suoraan Systamilta, tulevat ne lähtökohtaisesti sinulle esiasennettuna, eli tämä ohje ei koske sinua.

Mikäli käytät omaa ovenpielinäyttöä, olet saanut uuden laitteen huollosta tai muusta syysta joudut asentamaan Systam Rooms sovelluksen, on tästä ohjeesta silloin sinulle apua.

Sovelluksen saa ensisijaisesti ladattua verkkopalvelusta. Jos sinulla ei ole pääsyä verkkopalveluun, pyydä sovellus omalta kontaktihenkilöltä tai tuestamme [email protected]

Kun olet saanut .apk paketin, on se saatava siirrettyä laitteelle.

USB-Tikulla

Helpoin tapa on tallentaa .apk tiedosto usb-tikulle ja kytkeä tikku näyttöön kiinni.

1. Kytke usb-tikku laitteen takaa löytyvään usb porttiin. Laitteessa on 2 porttia ja molemmat toimii tähän tapaukseen.
  2. Paina laitteen takaa löytyvää pyöreää virtanäppäintä ja tämän jälkeen äänenvoimakkuus alaspäin näppäintä.
  3. Syötä laitteen pin-koodi. (Oletuksena 1234)
  4. Valitse Storage - External harddrive
  5. Valitse .apk ja install

Verkkoselaimella

On mahdollista myös lataa .apk tiedosto verkko-osoitteesta. Saat osoitteen pyydettäessä.

1. Paina laitteen takaa löytyvää pyöreää virtanäppäintä ja tämän jälkeen äänenvoimakkuus alaspäin näppäintä.
  2. Syötä laitteen pin-koodi. (Oletuksena 1234)
  3. Valitse Apps ja Chromium
  4. Syötä saamasi url osoite
  5. Lataa tiedosto ja asenna

Oletussovelluksen asettaminen

Kun olet saanut asennettuna Systam Rooms -sovelluksen, tarkista että kyseinen sovellus on määritetty oikein oletus sovellukseksi.

Suuntaa asetuksiin ja "Signage display" -> "Source settings" -> "Custom app" -> Select app - Systam rooms