Philips ovenpielinäytön asennus seinään

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Pe, 23 Helmi klo 2:22 PM tekijä Teemu Kortelainen

Philips liittää näyttöjen toimituksiin mukaan aina asennus ohjeet ja tässä sama ohje.
Asennukset ovat lähtökohtaisesti asiakkaan vastuulla, mutta meidän tuki auttaa tilanteessa tarpeen vaatiessa.

Vaihe 1 Käytä ruuvimeisseliä avataksesi näytön yläosassa oleva ruuvi.

Vaihe 2-3 Varovasti irroita takaosa näytöstä.

Vaihe 4 Aseta silikoniset suojat takalevyyn.

Vaihe 5 Kiinnittääksesi takalevyn seinään, käännä takalevy ympäri niin, että Philips logo osoittaa seinää kohti. Käytä ruuveja kiinnittääksesi takalevyn seinään.

Vaihe 6 Kiinnitä virtajohto "DC12V" liittimeen tai kiinnitä LAN kaapeli mikäli käytät PoE virtaa.

Vaihe 7 Kiiinnitä näyttö varovasti kiinni takalevyyn, joka on jo kiinnitetty seinään.

Näyttö voidaan asentaa joko vaaka- tai pystyasentoon. Systam Rooms sovellus osaa kääntää itsensä oikeaan asentoon.