Outlook 365 -kalenterin valmistelut

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Ma, 11 Maalis klo 2:34 PM tekijä Teemu Kortelainen

Ennen kuin voit ottaa käyttöön Systam Rooms Enterprise Applicationin Microsoft Entra ID:n puolella, on hyvä tehdä oikeuksien tarkistus tai viimeistään siinä vaiheessa kun Enterprise Applicationin hyväksyntä ei mene läpi.

Käyttäjä joka luvittaa Systam Roomsin yrityksen Entra ID:hen, on oltava riittävät oikeudet. Riippuen teidän Entra ID -asetuksista, voi oikeudet löytyä kaikilta tai ei juuri keneltäkään. On hyvä tarkistaa omalta IT-osastolta, miten tämä luvitus onnistuu omassa ympäristössä.

Ohessa kuitenkin muutama eri tapa tehdä tämä:

1. Käyttäjillä on lähtökohtaisesti lupa antaa ns. "user consent"

Löytyy Microsoft Entra ID -> Enterprise Applications -> Consent and permission sivulta:

Tarvittavat low impact permissions Systam Rooms sovellukselle ovat:

Mikäli ylläoleva onnistuu, onnistuu sovelluksen luvitus peruskäyttäjältä.

2. Toinen vaihtoehto on hyödyntää rooleja ja antaa käyttäjälle tarvittavat roolit

Mikäli mennään Enra ID:n vakiorooleilla, olisi hyvä olla oheiset roolit luvitettuna henkilölle, joka luvittaa Systam Rooms applicationin:

• Attribute assignment administrator
  • Attribute assignment reader
  • Cloud application administrator
  • Reports reader

Mikäli tämä ohje ei tuonut apua tilanteeseen, niin Systam tuki auttaa myös: [email protected]

Tämän jälkeen voit siirtyä Dashboardin puolelle tekemään Azure linkityksen valmiiksi: Systam Roomsin asentaminen